A böngésződ nem támogatja JavaScriptet!

Álmaimotthona.hu lakberendezési portál médiaajánlat


Álmaim Otthona

Lakberendezési és dekorációs portál – Segítünk, hogy a lakásból otthon legyen!

Az Álmaim Otthona.hu portálon számos keresőoptimalizálással és online marketinggel foglalkozó szakember foglalkozott a kezdetekben és még a mai nap is. Ennek köszönhető az, hogy a portál a google találati listáján nagyon sok építőipari, lakberendezési szóra az első 10 hely valamelyikén jön. Az Álmaim Otthona.hu portál lakberendezéssel, kerti tippekkel, ötletekkel, háztartással foglalkozó oldal, az évek során sikerült megtalálnunk tartalmainkkal a megfelelő célcsoportot. 

Megfordulnak rajongóink között háziasszonyok, építőipari szakemberek, lakberendezők és tervezők egyaránt. Az oldal mára széles körben elterjedt, jelenleg több mint 500 000 rajongó látogatja az oldalt havonta 2 000 000 oldalmegtekintést produkálva. 
 

Design

Az Álmaim Otthona jelenlegi megjelenése a legújabb trendeknek megfelelően már reszponzív webdesign-ban készült el, melynek eredményeképpen a legkisebb okostelefonon, valamint a legnagyobb felbontású asztali gépen is egyaránt élvezhetővé vált.

Banner megjelenés

Wallpaper

PR megjelenés

Szakértői megjelenés

Legyél az Álmaim Otthona online tanácsadója! Az oldalra látogató több tízezer érdeklődőt profi tanácsadóink segítik. Nyújts segítséget Te is nekik, ajánld szaktudásodat, termékeidet. Cserébe az alábbi ingyenes megjelenési és hirdetési felületeket nyújtjuk neked! 

 Kiadó hirdetői felületetek a Vitorlazas.hu-n


Kedvezményes megjelenési felületeket kínálunk az egyik legnagyobb vitorlázással, Balatonnal és kapcsolódó témakörökkel foglalkozó portálon.

Kedvezményes médiamegjelenés kertészetek, kertépítők számára


Van Magyarországon ma egy média, amelyet rengeteg kertbarát ismer. Havonta 1,5 millió ember olvassa, ezért nagyon drága rajta a megjelenés. Azonban ennek a médiának is van irodája, és annak kertje. Ezért most, egyszeri alkalommal keressük azt a minőségi kertépítő céget, aki BARTER keretében juthat nagy elérésű hirdetéshez!...

Online újságírói állás


11 online portálunkat havonta 3-4 millió látogató keresi fel. Kapcsolódó, közel 50 tematikus Facebook oldalunkat 2.000.000 rajongó követi. Ha úgy érzed szeretnéd kibontakoztatni újságírói tehetségedet, itt a remek alkalom, legyél az Abox Kft. újságírója. 

bemutatkozunk

Legjobb display és natív hirdetések

Hirdessen Ön is a legnagyobb közösségi média-eléréssel rendelkező portálokon. Facebook oldalainkkal több, mint 1,5 millió emberhez jutunk el.
Magyarországon egyedülálló, keresőoptimalizált honlap motorral rendelkeznek portáljaink, ennek is köszönhetően minden portálunkat havonta több, mint 500 000 egyedi látogató keresi fel.

Olvasók összetétele

 • 60 százalékban nők, 40 százalékban férfiak
 • 18-45 év közötti életkor
 • Legfőképpen Budapest és Pest megye
 • Nem likevadászásból alakult rajongótábor
 • Naponta több száz új rajongó
 • Átlagban heti 600 000-es elérés

Érdekes és értékes releváns tartalmak

Portáljainkon minden esetben egyedi tartalmakat jelenítünk meg. Újságíróink külföldi, tematikus szaklapokból fordítják szakcikkeiket, valamint inspirációikat is külföldi témákat megismerve gyűjtik. Oldalainkat tájékoztató jellegű cikkek alkotják. Kerülünk minden megosztó, negatív tartalommal bíró témákat, az ilyen jellegű tartalmakat ügyfeleink kérésére sem jelenítjük meg. A portálok tartalmát nem csak a keresőoptimalizálás révén juttatjuk el a célcsoporthoz. 6 éves tapasztalattal hátunk mögött számos közösségi platformon jelen vagyunk, így tematikus oldalakba összesen több, mint 1,5 millió rajongót tudtunk összegyűjteni. Folyamatos aktivitásunknak köszönhetően naponta több tízezer rajongóhoz juttatjuk el aktuális cikkeinket.

Folyamatos növekedés

 • Facebook oldalaink tagjainak folyamatos növelése
 • Egyéb közösségi platformon való megjelenés és növekedés
 • Újságírók és portálmenedzserek létszámának folyamatos növelése
 • Kutatás és fejlesztés az aktuális trendeknek megfelelően
 • Egyedi, személyre szabott stratégia kialakítása partnereinknek

 

Médiaajánlatunkat és a látogatottsági adatokat itt megtekintheti.


Portfólió


Kapcsolat

Egyedi ajánlatkéréssel, további információkért, megjelenésekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot, állunk rendelkezésére.