A böngésződ nem támogatja JavaScriptet!

LOBU.hu - Budapesti információs portál


Life of Budapest

Mi a LOBU?

A Life of Budapest (LOBU.hu) egy olyan gasztronómiával, Budapest programjaival és látnivalóival foglalkozó tematikus portál, mely büszke arra, hogy csak a legjobbakkal foglalkozik. A minőséget zászlónkra tűzve olvasóink biztosak lehetnek abban, hogy az általunk választott programok magas nívót, az ajánlott éttermek magasan állandó színvonalat képviselnek. 

Színes, folyamatosan frissülő tartalom

A Life of Budapest (LOBU.hu) szakértő újságírói gárdája kiválogatja Budapest legjobb programjait, bemutatja a legnívósabb szórakozóhelyeket, elvisz a legkülönlegesebb éttermekbe és úgy mutatja be nevezetségeinket, ahogy még soha nem láthatták.  Az oldal szemezgetve tárja a látogatók elé Budapest legjobbjait, legyen az buli, színház, koncert, üzleti vagy akár romantikus vacsorahelyszín.  Friss hírekkel és folyamatosan bővülő lexikális tartalommal, szofisztikált keresőrendszerekkel találkozik az olvasó, melyek hátterét már gondosan leellenőriztük, értékeltük és jónak találtuk. 

A látogatók kereshetnek rendezvény helyszínt esküvőnek vagy konferenciának, megtalálhatják a legjobb rendezvényeket hétvégére velünk! 
Folyamatosan gyűjtjük az adatokat, véleményeket, visszajelzéseket minden nálunk szereplő egységről, pincérről, ételről a tapasztalatok alapján megtudható, mi is ma Budapest krémje! 

 Olyan reklámhelyeket ajánlunk fel Önnek, mellyel a leghatékonyabban érheti el célcsoportját.

LOBU.hu

Design

Wallpaper

Banner megjelenés

PR megjelenés

 Kiadó hirdetői felületetek a Vitorlazas.hu-n


Kedvezményes megjelenési felületeket kínálunk az egyik legnagyobb vitorlázással, Balatonnal és kapcsolódó témakörökkel foglalkozó portálon.

Kedvezményes médiamegjelenés kertészetek, kertépítők számára


Van Magyarországon ma egy média, amelyet rengeteg kertbarát ismer. Havonta 1,5 millió ember olvassa, ezért nagyon drága rajta a megjelenés. Azonban ennek a médiának is van irodája, és annak kertje. Ezért most, egyszeri alkalommal keressük azt a minőségi kertépítő céget, aki BARTER keretében juthat nagy elérésű hirdetéshez!...

Online újságírói állás


11 online portálunkat havonta 3-4 millió látogató keresi fel. Kapcsolódó, közel 50 tematikus Facebook oldalunkat 2.000.000 rajongó követi. Ha úgy érzed szeretnéd kibontakoztatni újságírói tehetségedet, itt a remek alkalom, legyél az Abox Kft. újságírója. 

bemutatkozunk

Legjobb display és natív hirdetések

Hirdessen Ön is a legnagyobb közösségi média-eléréssel rendelkező portálokon. Facebook oldalainkkal több, mint 1,5 millió emberhez jutunk el.
Magyarországon egyedülálló, keresőoptimalizált honlap motorral rendelkeznek portáljaink, ennek is köszönhetően minden portálunkat havonta több, mint 500 000 egyedi látogató keresi fel.

Olvasók összetétele

 • 60 százalékban nők, 40 százalékban férfiak
 • 18-45 év közötti életkor
 • Legfőképpen Budapest és Pest megye
 • Nem likevadászásból alakult rajongótábor
 • Naponta több száz új rajongó
 • Átlagban heti 600 000-es elérés

Érdekes és értékes releváns tartalmak

Portáljainkon minden esetben egyedi tartalmakat jelenítünk meg. Újságíróink külföldi, tematikus szaklapokból fordítják szakcikkeiket, valamint inspirációikat is külföldi témákat megismerve gyűjtik. Oldalainkat tájékoztató jellegű cikkek alkotják. Kerülünk minden megosztó, negatív tartalommal bíró témákat, az ilyen jellegű tartalmakat ügyfeleink kérésére sem jelenítjük meg. A portálok tartalmát nem csak a keresőoptimalizálás révén juttatjuk el a célcsoporthoz. 6 éves tapasztalattal hátunk mögött számos közösségi platformon jelen vagyunk, így tematikus oldalakba összesen több, mint 1,5 millió rajongót tudtunk összegyűjteni. Folyamatos aktivitásunknak köszönhetően naponta több tízezer rajongóhoz juttatjuk el aktuális cikkeinket.

Folyamatos növekedés

 • Facebook oldalaink tagjainak folyamatos növelése
 • Egyéb közösségi platformon való megjelenés és növekedés
 • Újságírók és portálmenedzserek létszámának folyamatos növelése
 • Kutatás és fejlesztés az aktuális trendeknek megfelelően
 • Egyedi, személyre szabott stratégia kialakítása partnereinknek

 

Médiaajánlatunkat és a látogatottsági adatokat itt megtekintheti.


Portfólió


Kapcsolat

Egyedi ajánlatkéréssel, további információkért, megjelenésekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot, állunk rendelkezésére.