A böngésződ nem támogatja JavaScriptet!

Vitalzone.hu - Az egészséges életmód portálja


Vitalzone

Az egészséges életmód portálja segít a fogyni, karcsúsodni, egészséges életmódot élni vágyóknak.
 
A vitalzone 2008-ban jött létre tapasztalt online marketing tanácsadók és személyi trénerek munkájára alapozva.  Az oldal célja, hogy segítsen látogatói számára megtalálni azt az utat, mely a mozgás - táplálkozás - regeneráció - önismeret egységére épülve teremti meg az egészséges életmód alapjait.

Kiknek szól a vitalzone?

A vitalzonet azoknak hoztuk létre akik elégedetlenek testükkel, életmódjukkal és többre vágynak. Az oldalt havonta több, mint 2.000.000 fogyni vágyó, egészséges életmódra törekvő keresi fel. Segítséget nyújtunk a kívánt testalak elérésben képzett személyi edzőink segítségével online tanácsadás formájában is.  Látogatóink 18-45 év körüli túlsúlyos, fogyni vágyó emberek, túlnyomó többségben nők.

Küldetésünk

Célunk széleskörű információ és szolgáltatásnyújtás, mellyel megadhatjuk látogatóinknak a lehetőséget, hogy akár saját maguk, vagy képzett szakemberek segítségével a kellő ismeretek birtokában elérjék a kívánt testsúlyt, alakot, megteremtsék az egészséges életmód alapjait. A kezdeti keresőoptimalizálás megfelelő alapot adott a portálnak ahhoz, hogy a keresőkben az idő múlásával egyre jobb és jobb helyet érjen el.  A keresőmotorok figyelmét folyamatosan fent kell tartani, illetve a keresőpozíciókat tovább kell javítani. 

Olyan reklámhelyeket ajánlunk fel Önnek, mellyel a leghatékonyabban érheti el célcsoportját.

Design

Banner megjelenés

Wallpaper

PR cikk elhelyezés

Tanácsadás

Legyél a Vitalzone online tanácsadója!

Az oldalra látogató több százezer fogyni vágyót , egészséges életmódra törekvőt profi tanácsadóink segítik céljaik elérésében. Nyújts segítséget Te is nekik, ajánld szaktudásodat, termékeidet az áhított cél eléréséhez.

Cserébe az alábbi ingyenes megjelenési és hirdetési felületeket nyújtjuk neked!Kiadó hirdetői felületetek a Vitorlazas.hu-n


Kedvezményes megjelenési felületeket kínálunk az egyik legnagyobb vitorlázással, Balatonnal és kapcsolódó témakörökkel foglalkozó portálon.

Kedvezményes médiamegjelenés kertészetek, kertépítők számára


Van Magyarországon ma egy média, amelyet rengeteg kertbarát ismer. Havonta 1,5 millió ember olvassa, ezért nagyon drága rajta a megjelenés. Azonban ennek a médiának is van irodája, és annak kertje. Ezért most, egyszeri alkalommal keressük azt a minőségi kertépítő céget, aki BARTER keretében juthat nagy elérésű hirdetéshez!...

Online újságírói állás


11 online portálunkat havonta 3-4 millió látogató keresi fel. Kapcsolódó, közel 50 tematikus Facebook oldalunkat 2.000.000 rajongó követi. Ha úgy érzed szeretnéd kibontakoztatni újságírói tehetségedet, itt a remek alkalom, legyél az Abox Kft. újságírója. 

bemutatkozunk

Legjobb display és natív hirdetések

Hirdessen Ön is a legnagyobb közösségi média-eléréssel rendelkező portálokon. Facebook oldalainkkal több, mint 1,5 millió emberhez jutunk el.
Magyarországon egyedülálló, keresőoptimalizált honlap motorral rendelkeznek portáljaink, ennek is köszönhetően minden portálunkat havonta több, mint 500 000 egyedi látogató keresi fel.

Olvasók összetétele

 • 60 százalékban nők, 40 százalékban férfiak
 • 18-45 év közötti életkor
 • Legfőképpen Budapest és Pest megye
 • Nem likevadászásból alakult rajongótábor
 • Naponta több száz új rajongó
 • Átlagban heti 600 000-es elérés

Érdekes és értékes releváns tartalmak

Portáljainkon minden esetben egyedi tartalmakat jelenítünk meg. Újságíróink külföldi, tematikus szaklapokból fordítják szakcikkeiket, valamint inspirációikat is külföldi témákat megismerve gyűjtik. Oldalainkat tájékoztató jellegű cikkek alkotják. Kerülünk minden megosztó, negatív tartalommal bíró témákat, az ilyen jellegű tartalmakat ügyfeleink kérésére sem jelenítjük meg. A portálok tartalmát nem csak a keresőoptimalizálás révén juttatjuk el a célcsoporthoz. 6 éves tapasztalattal hátunk mögött számos közösségi platformon jelen vagyunk, így tematikus oldalakba összesen több, mint 1,5 millió rajongót tudtunk összegyűjteni. Folyamatos aktivitásunknak köszönhetően naponta több tízezer rajongóhoz juttatjuk el aktuális cikkeinket.

Folyamatos növekedés

 • Facebook oldalaink tagjainak folyamatos növelése
 • Egyéb közösségi platformon való megjelenés és növekedés
 • Újságírók és portálmenedzserek létszámának folyamatos növelése
 • Kutatás és fejlesztés az aktuális trendeknek megfelelően
 • Egyedi, személyre szabott stratégia kialakítása partnereinknek

 

Médiaajánlatunkat és a látogatottsági adatokat itt megtekintheti.


Portfólió


Kapcsolat

Egyedi ajánlatkéréssel, további információkért, megjelenésekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot, állunk rendelkezésére.