A böngésződ nem támogatja JavaScriptet!

Luxus életmód magazin médiafelületek


Vitorlás életmód magazin

Luxus életmód magazin, mely elsősorban a vitorlázást, utazást, gasztronómiát, technikai újdonságokat kedvelőket célozta meg. 

A Vitorlázás.hu jóval felülmúlja a korábbi vitorlázással kapcsolatos oldalak látogatottságát. Ez a siker annak köszönhető, hogy a portál létrejöttében online marketing tanácsadók és keresőoptimalizálással foglalkozó szakemberek voltak segítségünkre. Ez meglátszik a google találati listáján is, a keresők ugyanis a vitorlázáshoz kapcsolódó összes szakszóra az első helyeken hozzák a Vitorlázás.hu portált. 

Az oldal folyamatosan fejlődik, a vitorlázás mellett szerepet kapott az utazás, a gasztronómia, a sport és a technika is, széles körben elterjedt a 18-45 éve férfiak és nők körében. Havonta nagyjából 400 000 látogató mellett 1 500 000 oldalmegtekintést produkál az oldal.


Miért különösen hatékony a Vitorlázás.hu?

 A portál online marketing tanácsadók segítségével jött létre, így látogatottsága nagyságrendekkel felülmúlja a korábbi vitorlázással kapcsolatos oldalakét. A kereső marketing szakemberek segítségével a keresők nagy része a vitorlázáshoz kapcsolódó összes szakszóra az első helyeken hozzák a Vitorlázás.hu-t. Az oldal felhelyezése előtt marketingeseinknek köszönhetően az üres weboldalt már 6. helyen hozta a Google kereső a „vitorlázás" szóra, 3.120.000 találatból, jelenleg a 3. helyen található.

Design

Banner megjelenés

Wallpaper

PR megjelenésKiadó hirdetői felületetek a Vitorlazas.hu-n


Kedvezményes megjelenési felületeket kínálunk az egyik legnagyobb vitorlázással, Balatonnal és kapcsolódó témakörökkel foglalkozó portálon.

Kedvezményes médiamegjelenés kertészetek, kertépítők számára


Van Magyarországon ma egy média, amelyet rengeteg kertbarát ismer. Havonta 1,5 millió ember olvassa, ezért nagyon drága rajta a megjelenés. Azonban ennek a médiának is van irodája, és annak kertje. Ezért most, egyszeri alkalommal keressük azt a minőségi kertépítő céget, aki BARTER keretében juthat nagy elérésű hirdetéshez!...

Online újságírói állás


11 online portálunkat havonta 3-4 millió látogató keresi fel. Kapcsolódó, közel 50 tematikus Facebook oldalunkat 2.000.000 rajongó követi. Ha úgy érzed szeretnéd kibontakoztatni újságírói tehetségedet, itt a remek alkalom, legyél az Abox Kft. újságírója. 

bemutatkozunk

Legjobb display és natív hirdetések

Hirdessen Ön is a legnagyobb közösségi média-eléréssel rendelkező portálokon. Facebook oldalainkkal több, mint 1,5 millió emberhez jutunk el.
Magyarországon egyedülálló, keresőoptimalizált honlap motorral rendelkeznek portáljaink, ennek is köszönhetően minden portálunkat havonta több, mint 500 000 egyedi látogató keresi fel.

Olvasók összetétele

 • 60 százalékban nők, 40 százalékban férfiak
 • 18-45 év közötti életkor
 • Legfőképpen Budapest és Pest megye
 • Nem likevadászásból alakult rajongótábor
 • Naponta több száz új rajongó
 • Átlagban heti 600 000-es elérés

Érdekes és értékes releváns tartalmak

Portáljainkon minden esetben egyedi tartalmakat jelenítünk meg. Újságíróink külföldi, tematikus szaklapokból fordítják szakcikkeiket, valamint inspirációikat is külföldi témákat megismerve gyűjtik. Oldalainkat tájékoztató jellegű cikkek alkotják. Kerülünk minden megosztó, negatív tartalommal bíró témákat, az ilyen jellegű tartalmakat ügyfeleink kérésére sem jelenítjük meg. A portálok tartalmát nem csak a keresőoptimalizálás révén juttatjuk el a célcsoporthoz. 6 éves tapasztalattal hátunk mögött számos közösségi platformon jelen vagyunk, így tematikus oldalakba összesen több, mint 1,5 millió rajongót tudtunk összegyűjteni. Folyamatos aktivitásunknak köszönhetően naponta több tízezer rajongóhoz juttatjuk el aktuális cikkeinket.

Folyamatos növekedés

 • Facebook oldalaink tagjainak folyamatos növelése
 • Egyéb közösségi platformon való megjelenés és növekedés
 • Újságírók és portálmenedzserek létszámának folyamatos növelése
 • Kutatás és fejlesztés az aktuális trendeknek megfelelően
 • Egyedi, személyre szabott stratégia kialakítása partnereinknek

 

Médiaajánlatunkat és a látogatottsági adatokat itt megtekintheti.


Portfólió


Kapcsolat

Egyedi ajánlatkéréssel, további információkért, megjelenésekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot, állunk rendelkezésére.