A böngésződ nem támogatja JavaScriptet!

Agrároldal

Miért különösen hatékony az Agrároldal.hu?

A portál online marketing tanácsadók segítségével jött létre, így a keresőből érkező látogatók száma kiemelkedően magas.. A kereső marketing szakemberek segítségével a keresők nagy része a mezőgazdasághoz kapcsolódó jónéhány szakszóra az első helyeken hozzák az Agrároldal.hu-t. Az oldalt nem csak a városi kertészkedők és állatbarátok használják, egyre több pozitív visszajelzés érkezik a gazdák részéről is. Elemzéseink szerint ugyan a felhasználók többsége vidéki, de nagy az érdeklődés a városi kiskert tulajdonosok részéről is.  Nem terveztük, de nagyon népszerű lett a kisállat tartók számára is az oldal.

Tovább a weboldalra

 

Kapcsolódó Facebook oldal megtekintéseÉrdeklődik? Üzenjen nekünk!

Hírek

Szakmai tartalom elhelyezése magas látogatottságú portálokon


Folyamatosan frissülő, értékes, magas látogatottságú portáljainkon lehetőséget biztosítunk az oldalak tematikájába illő, szakmai tartalmak publikálására.

Junior online újságíró állás


Azonnali kezdéssel online újságírót – hírszerkesztőt keresünk gödöllői irodánkba , rugalmas időbeosztásban, részben home office rendszerben teljes munkaidőben. 

Portálmenedzsert keresünk


Egy tucat online újságot üzemeltetünk, tovább bővülnénk, ezért keressük új munkatársainkat. Az eszközeink meg vannak, már csak te hiányzol, ha van tehetséged az íráshoz, van mondanivalód, jól fogalmazol, jól kommunikálsz a közösségi médiában, kreatív, lelkes és motivált vagy, ha szeretnél a jövőben akár szerkesztővé válni.