A böngésződ nem támogatja JavaScriptet!

Szakmai cikk

Híreink

Szakmai tartalom elhelyezése magas látogatottságú portálokon

Folyamatosan frissülő, értékes, magas látogatottságú portáljainkon lehetőséget biztosítunk az oldalak tematikájába illő, szakmai tartalmak publikálására.

Online újságíró állás

Híreink

Junior online újságíró állás

Azonnali kezdéssel online újságírót – hírszerkesztőt keresünk gödöllői irodánkba , rugalmas időbeosztásban, részben home office rendszerben teljes munkaidőben. 

Portálmenedzser állás

Híreink

Portálmenedzsert keresünk

Egy tucat online újságot üzemeltetünk, tovább bővülnénk, ezért keressük új munkatársainkat. Az eszközeink meg vannak, már csak te hiányzol, ha van tehetséged az íráshoz, van mondanivalód, jól fogalmazol, jól kommunikálsz a közösségi médiában, kreatív, lelkes és motivált...

Balatoni témájú portál

Híreink

Kiadó hirdetői felületetek a Vitorlazas.hu-n

Kedvezményes megjelenési felületeket kínálunk az egyik legnagyobb vitorlázással, Balatonnal és kapcsolódó témakörökkel foglalkozó portálon.

PR megjelenés

Híreink

Kedvezményes médiamegjelenés kertészetek, kertépítők számára

Van Magyarországon ma egy média, amelyet rengeteg kertbarát ismer. Havonta 1,5 millió ember olvassa, ezért nagyon drága rajta a megjelenés. Azonban ennek a médiának is van irodája, és annak kertje. Ezért most, egyszeri alkalommal keressük azt a minőségi kertépítő céget, aki BARTER...

Online újságírói állás

Híreink

Online újságírói állás

11 online portálunkat havonta 3-4 millió látogató keresi fel. Kapcsolódó, közel 50 tematikus Facebook oldalunkat 2.000.000 rajongó követi. Ha úgy érzed szeretnéd kibontakoztatni újságírói tehetségedet, itt a remek alkalom, legyél az Abox Kft. újságírója. 

LOBU PR cikk akció

Híreink

PR cikk akció

Márciusig tartó akciónk keretében most jelképes áron jelenhet meg szolgáltatásával, termékével Life of Budapest portálunkon.

Novemberi kedvezmeny

Híreink

Novemberi kedvezmény

Mikro- kis- és középvállakozásoknak november 15-ig történő megrendelés esetén 50 % kedvezményt biztosítunk listaárainkból bármelyik portálunkon való megjelenés esetén. Kampányidőszak december 31-ig a szabad felületek függvényében.


1/2

Ossza meg!

Vissza: Főoldal
címkék: