A böngésződ nem támogatja JavaScriptet!

Kedvezményes médiamegjelenés kertészetek, kertépítők számára

szerző:

Van Magyarországon ma egy média, amelyet rengeteg kertbarát ismer. Havonta 1,5 millió ember olvassa, ezért nagyon drága rajta a megjelenés. Azonban ennek a médiának is van irodája, és annak kertje. Ezért most, egyszeri alkalommal keressük azt a minőségi kertépítő céget, aki BARTER keretében juthat nagy elérésű hirdetéshez! Sőt, még kedvezményt is adunk a listaárból! Van-e jobb lehetőség megmutatni, mit tudsz, mint elkészíteni az Álmaimotthona.hu kertjét? Cikkíróink saját tapasztalatból, lelkesedéssel cikkeznek majd ezentúl cégedről. És még fizetned sem kell érte….

PR megjelenés

Kedvezményesen foglalható médiafelületek
és megjelenési lehetőségek az Álmaimotthona.hu portálon :

PR cikk
Kiemelt box a főoldalon (1 hét)
Banner minden aloldalon
728x90 970x90 970x250 pixel méretekben
Banner minden aloldalon
300x300 300x600 pixel méretekben
Mobil hirdetés
Minden aloldalon


Milyen előnyökkel jár,  ha él kedvezményes ajánlatunkkal?

Kedvezményes ajánlatunk keretében PR cikket vagy banner megjelenést vásárolhat. Az Álmaim Otthona portált naponta több tízezren keresik fel, ezért a megjelenéssel lehetősége nyílik márkaismertségét megalapozni, termékét megismerteti célközönségével, valamint márkahűséget és elköteleződést is növelhet azok körében akik már igénybe vették szolgáltatásait.

 

Mivel portálunk kertészettel kapcsolatosan is számos témát feldolgozott már, ezért PR cikk elhelyezése esetén értékes külső linket gyűjthet weboldalára általunk. Portálunk keresőoptimalizálásban jártas szakemberek segítségével jött létre, ezért az elhelyezett cikkek a keresők találati listájában is előkelő helyet fognak elérni.

 

Közösségi média támogatása a portálnak kimagasló a hasonló témájú oldalakhoz képest. Saját Facebook odalala 520.000 követővel rendelkezik, melyen a cikkeket folyamatosan megosztjuk a követőkkel. Portfóliónk még további, közel 50 olyan tematikus Facebook oldallal rendelkezik, ahol 1,5 millió Facebook felhasználót érünk el.

 

Mindezek alapján a PR cikkek promóciójának 10-80.000-es elérést garantálunk, az elhelyezett bannereknek több százezres oldalletöltést.

 

Cikkeink elérése

Elhelyezett PR cikket egy hétig a főoldalon, a kiemelt boxban tartjuk. Egy hét után sem kerül le oldalunkról, aktualitásának megfelelően alkalomszerűen folyamatosan megosztjuk a közösségi médiában. Ezért hónapok alatt több tízezres oldalmegtekintést is elérhet cikke.

 

Forrás : Google Analytics 2017/03

 

Akciós ajánlatunk

Aktuális ajánlatunkkal kizárólag kertészetek, kertépítéssel és egyéb kerttel kapcsolatos cégek vagy vállalkozók élhetnek.  Nyitottak vagyunk barter együttműködésre, mellyel nem titkolt célunk, hogy olyan cégek és vállalkozók is kipróbálhassák az online újságunk adta lehetőségeket, akik eddig még nem éltek ezzel a remek ügyfélszerző és márkaépítő lehetőséggel.

 

PR cikk + kiemelt box a főoldalon
150.000 Ft
Banner minden aloldalon
240.000 Ft
Banner minden aloldalon
200.000 Ft
Mobil hirdetés
150.000 Ft

Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák. A megjelenések egy hetes időtartamot fednek le a szabad helyek függvényében. (Hivatalos médiaértékesítő partnerünk a Lighthouse Media Kft., aktuális listaárunkat ide kattintva megtalálja.)

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük írjon nekünk a marketingportalok@abfox.hu e-mail címre.

Érdeklődik? Üzenjen nekünk!

Hírek

Szakmai tartalom elhelyezése magas látogatottságú portálokon


Folyamatosan frissülő, értékes, magas látogatottságú portáljainkon lehetőséget biztosítunk az oldalak tematikájába illő, szakmai tartalmak publikálására.

Junior online újságíró állás


Azonnali kezdéssel online újságírót – hírszerkesztőt keresünk gödöllői irodánkba , rugalmas időbeosztásban, részben home office rendszerben teljes munkaidőben. 

Portálmenedzsert keresünk


Egy tucat online újságot üzemeltetünk, tovább bővülnénk, ezért keressük új munkatársainkat. Az eszközeink meg vannak, már csak te hiányzol, ha van tehetséged az íráshoz, van mondanivalód, jól fogalmazol, jól kommunikálsz a közösségi médiában, kreatív, lelkes és motivált vagy, ha szeretnél a jövőben akár szerkesztővé válni.