A böngésződ nem támogatja JavaScriptet!

Rólunk

Értékes, egyedi tartalmat gyártunk

Az internetezők szokásaihoz és igényeihez alkalmazkodva célunk olyan tartalmakat gyártani, melyek naprakész információval szolgálnak, szórakoztatnak, ugyanakkor értékesek is olvasóink számára. Oldalainkat tájékoztató jellegű cikkek alkotják, melyet havonta közel 2.000.000 olvasóhoz juttatunk el. Kerülünk minden megosztó, negatív tartalommal bíró témákat, az ilyen jellegű tartalmakat ügyfeleink kérésére sem jelenítjük meg. A portálok tartalmát nem csak a keresőoptimalizálás révén juttatjuk el a célcsoporthoz. 8 éves tapasztalattal hátunk mögött számos közösségi platformon jelen vagyunk.

 

Több, mint 20 tematikus Facebook oldalon keresztül juttatjuk el olvasóinknak a számukra releváns tartalmakat. Az Instagram megjelenését követően ezt a platformot is használjuk olvasóink eléréséhez. Közell 100.000 instagram felhasználót érünk el tematikus oldalaink segítségével. 

 

Hirdetési felületeink

Lassan egy évtizedes tapasztalatunkra támaszkodva portáljainkat folyamatosan fejlesztjük, a legújabb trendekhez igazítjuk, mely nem csak a felhasználói élményt javítja, de hirdetőink is a legújabb hirdetési formákkal tudják elérni célközönségüket portáljaink segítségével. A legmodernebb natív és display hirdetések megjelenítését tesszük lehetővé. 

Közösségi oldalaink segítségével együttműködő partnereinknek magas látogatottságot, elérést tudunk biztosítani, mivel tematikus Facebook oldalainkon megtaláljuk a megfelelő célcsoportokat.Érdeklődik? Üzenjen nekünk!

Hírek

Szakmai tartalom elhelyezése magas látogatottságú portálokon


Folyamatosan frissülő, értékes, magas látogatottságú portáljainkon lehetőséget biztosítunk az oldalak tematikájába illő, szakmai tartalmak publikálására.

Junior online újságíró állás


Azonnali kezdéssel online újságírót – hírszerkesztőt keresünk gödöllői irodánkba , rugalmas időbeosztásban, részben home office rendszerben teljes munkaidőben. 

Portálmenedzsert keresünk


Egy tucat online újságot üzemeltetünk, tovább bővülnénk, ezért keressük új munkatársainkat. Az eszközeink meg vannak, már csak te hiányzol, ha van tehetséged az íráshoz, van mondanivalód, jól fogalmazol, jól kommunikálsz a közösségi médiában, kreatív, lelkes és motivált vagy, ha szeretnél a jövőben akár szerkesztővé válni.