A böngésződ nem támogatja JavaScriptet!

PR cikk akció

szerző:

Márciusig tartó akciónk keretében most jelképes áron jelenhet meg szolgáltatásával, termékével Life of Budapest portálunkon.

LOBU PR cikk akció

Aktuális akciónk keretében kedvezményes áron nyújtunk PR cikk megjelentetési lehetőséget legújabb, Budapest életével foglalkozó portálunkon.

 

A kedvezmény 2017. március 1-ig történő megrendelés esetén biztosított. 

 

Az 50.000 Ft egy db PR cikk 1 hetes megjelenését tartalmazza a lobu.hu weboldalon, a szabad időpontok függvényében. A PR cikk a főoldali promo boxban 1 hétig jelenik meg, biztosítjuk a keresőoptimalizált feltöltést, közösségi média megosztásokat a LOBU Facebook oldalán és további, saját tulajdonú Facebook oldalainkon.

 

Ismerje meg a portált a lobu.hu címen. A portál további megjelenési felületeit itt találja. Aktuális listaárainkról pedig itt tájékozódhat.

 

Érdeklődik? Üzenjen nekünk!

Hírek

Szakmai tartalom elhelyezése magas látogatottságú portálokon


Folyamatosan frissülő, értékes, magas látogatottságú portáljainkon lehetőséget biztosítunk az oldalak tematikájába illő, szakmai tartalmak publikálására.

Junior online újságíró állás


Azonnali kezdéssel online újságírót – hírszerkesztőt keresünk gödöllői irodánkba , rugalmas időbeosztásban, részben home office rendszerben teljes munkaidőben. 

Portálmenedzsert keresünk


Egy tucat online újságot üzemeltetünk, tovább bővülnénk, ezért keressük új munkatársainkat. Az eszközeink meg vannak, már csak te hiányzol, ha van tehetséged az íráshoz, van mondanivalód, jól fogalmazol, jól kommunikálsz a közösségi médiában, kreatív, lelkes és motivált vagy, ha szeretnél a jövőben akár szerkesztővé válni.