A böngésződ nem támogatja JavaScriptet!

Diabetesportal

Cukorbetegségről nem csak cukorbetegeknek

Tovább a weboldalra

Kapcsolódó Facebook oldal megtekintése

 

A kezdeti keresőoptimalizálás megfelelő alapot adott a portálnak ahhoz, hogy a keresőkben az idő múlásával egyre jobb és jobb helyet érjen el.  A keresőmotorok figyelmét folyamatosan fent kell tartani, illetve a keresőpozíciókat tovább kell javítani. Ez a honalappal napi szinten való törődést jelent. Több szakmai tanácsadó, dietetikus, orvos csatlakozott az elmúlt években az oldal szerkesztőségéhez, azért hogy egyedi, szakmai cikkekkel bővítse és tegye színessé az oldal tartalmát. A diabetesnet.hu mára az egyik legnagyobb tartalommal rendelkező cukorbeteg portál.

 
 

 Érdeklődik? Üzenjen nekünk!

Hírek

Szakmai tartalom elhelyezése magas látogatottságú portálokon


Folyamatosan frissülő, értékes, magas látogatottságú portáljainkon lehetőséget biztosítunk az oldalak tematikájába illő, szakmai tartalmak publikálására.

Junior online újságíró állás


Azonnali kezdéssel online újságírót – hírszerkesztőt keresünk gödöllői irodánkba , rugalmas időbeosztásban, részben home office rendszerben teljes munkaidőben. 

Portálmenedzsert keresünk


Egy tucat online újságot üzemeltetünk, tovább bővülnénk, ezért keressük új munkatársainkat. Az eszközeink meg vannak, már csak te hiányzol, ha van tehetséged az íráshoz, van mondanivalód, jól fogalmazol, jól kommunikálsz a közösségi médiában, kreatív, lelkes és motivált vagy, ha szeretnél a jövőben akár szerkesztővé válni.