A böngésződ nem támogatja JavaScriptet!

Divat És Stílus

A Divat és Stílus.hu portál szakemberek segítségével jött létre, már a kezdet kezdetén is a keresőoptimalizáltság volt a fő szempont, ez nem változott a későbbiekben sem. Törekszünk arra, hogy folyamatosan naprakész stílustippeket adjunk a főleg 18-45 év között lévő Hölgyrajongóink számára. 

 

A portál főleg divattippekkel, szépségápolási trükkökkel foglalkozik, az évek során sikerült elérnünk, hogy egyre többen látogassanak minket és hallgassanak a szavainkra, ami külön büszkeséggel tölt el minket. Az oldal fellendítésében és népszerűsítésében természetesen a Facebook is segítségünkre volt és van, jelenleg 77 000 rajongó követ minket a Fashion Zone nevű Facebook oldalunkon. 

Tovább a weboldalra

 

Kapcsolódó Facebook oldal megtekintése

 Érdeklődik? Üzenjen nekünk!

Hírek

Szakmai tartalom elhelyezése magas látogatottságú portálokon


Folyamatosan frissülő, értékes, magas látogatottságú portáljainkon lehetőséget biztosítunk az oldalak tematikájába illő, szakmai tartalmak publikálására.

Junior online újságíró állás


Azonnali kezdéssel online újságírót – hírszerkesztőt keresünk gödöllői irodánkba , rugalmas időbeosztásban, részben home office rendszerben teljes munkaidőben. 

Portálmenedzsert keresünk


Egy tucat online újságot üzemeltetünk, tovább bővülnénk, ezért keressük új munkatársainkat. Az eszközeink meg vannak, már csak te hiányzol, ha van tehetséged az íráshoz, van mondanivalód, jól fogalmazol, jól kommunikálsz a közösségi médiában, kreatív, lelkes és motivált vagy, ha szeretnél a jövőben akár szerkesztővé válni.