A böngésződ nem támogatja JavaScriptet!

Gyerek Portál

A Gyerek-Portál.hu egy két éve létrejött portál, szinte azonnal sikert aratott a 25-40 éves nők és anyukák körében, számos remek tanácsot osztunk meg a gyermekekkel kapcsolatban. Színes tartalmaink ugyanakkor szórakoztatóak a kisgyermekek részére is. Az oldal kialakításában segítséget nyújtottak online tanácsadók és keresőoptimalizálásban jártas szakemberek is, nekik köszönhetően rengeteg gyermekneveléssel kapcsolatos szakszóra első helyen jön a portál a google találati listáján. 

 

A Facebook segít abban, hogy egyre szélesebb körben elterjedjen az oldal, jelenleg 27 000 rajongóval rendelkezünk. A portálon nagyjából 200 000 látogató fordul meg havonta, 800 000 oldalmegtekintést produkálva.

Tovább a weboldalra

 

Kapcsolódó Facebook oldal megtekintése

 

 Érdeklődik? Üzenjen nekünk!

Hírek

Szakmai tartalom elhelyezése magas látogatottságú portálokon


Folyamatosan frissülő, értékes, magas látogatottságú portáljainkon lehetőséget biztosítunk az oldalak tematikájába illő, szakmai tartalmak publikálására.

Junior online újságíró állás


Azonnali kezdéssel online újságírót – hírszerkesztőt keresünk gödöllői irodánkba , rugalmas időbeosztásban, részben home office rendszerben teljes munkaidőben. 

Portálmenedzsert keresünk


Egy tucat online újságot üzemeltetünk, tovább bővülnénk, ezért keressük új munkatársainkat. Az eszközeink meg vannak, már csak te hiányzol, ha van tehetséged az íráshoz, van mondanivalód, jól fogalmazol, jól kommunikálsz a közösségi médiában, kreatív, lelkes és motivált vagy, ha szeretnél a jövőben akár szerkesztővé válni.