A böngésződ nem támogatja JavaScriptet!

Helloladies

Legújabb nőknek szóló portálunk célcsoportja a 25 év kor feletti hölgyek, akikre mindennapos teherként nehezül a háztartás, a gyereknevelés, az egészséges életmód vagy a párkapocslati problémák megoldása. Naponta frissülő cikkek izgalmas témákkal szolgálnak egy nehéz nap végén. A portál havonta 600.000 oldalletöltést generál, melyhez hozzájárul a népszerű Facebook oldalról érkező látogatók magas száma. 

Tovább a weboldalra

 

Kapcsolódó Facebook oldal megtekintéseÉrdeklődik? Üzenjen nekünk!

Hírek

Szakmai tartalom elhelyezése magas látogatottságú portálokon


Folyamatosan frissülő, értékes, magas látogatottságú portáljainkon lehetőséget biztosítunk az oldalak tematikájába illő, szakmai tartalmak publikálására.

Junior online újságíró állás


Azonnali kezdéssel online újságírót – hírszerkesztőt keresünk gödöllői irodánkba , rugalmas időbeosztásban, részben home office rendszerben teljes munkaidőben. 

Portálmenedzsert keresünk


Egy tucat online újságot üzemeltetünk, tovább bővülnénk, ezért keressük új munkatársainkat. Az eszközeink meg vannak, már csak te hiányzol, ha van tehetséged az íráshoz, van mondanivalód, jól fogalmazol, jól kommunikálsz a közösségi médiában, kreatív, lelkes és motivált vagy, ha szeretnél a jövőben akár szerkesztővé válni.