A böngésződ nem támogatja JavaScriptet!

Álmaim Otthona

Lakberendezési és dekorációs portál – Segítünk, hogy a lakásból otthon legyen!

Tovább a weboldalra!

Kapcsolódó Facebook oldal

 

Az Álmaim Otthona.hu portált keresőoptimalizálással és online marketinggel foglalkozó szakemberek hozták létre. Ennek köszönhető az, hogy a portál a google találati listáján nagyon sok építőipari, lakberendezési szóra az első 10 hely valamelyikén megtalálható. Az Álmaim Otthona.hu portál lakberendezéssel, kerti tippekkel, ötletekkel, háztartással foglalkozó oldal, mely témájának megkerülhetetlen portálja lett az évek során. Megfordulnak rajongóink között háziasszonyok, építőipari szakemberek, lakberendezők és tervezők egyaránt. 

 

 Érdeklődik? Üzenjen nekünk!

Hírek

Szakmai tartalom elhelyezése magas látogatottságú portálokon


Folyamatosan frissülő, értékes, magas látogatottságú portáljainkon lehetőséget biztosítunk az oldalak tematikájába illő, szakmai tartalmak publikálására.

Junior online újságíró állás


Azonnali kezdéssel online újságírót – hírszerkesztőt keresünk gödöllői irodánkba , rugalmas időbeosztásban, részben home office rendszerben teljes munkaidőben. 

Portálmenedzsert keresünk


Egy tucat online újságot üzemeltetünk, tovább bővülnénk, ezért keressük új munkatársainkat. Az eszközeink meg vannak, már csak te hiányzol, ha van tehetséged az íráshoz, van mondanivalód, jól fogalmazol, jól kommunikálsz a közösségi médiában, kreatív, lelkes és motivált vagy, ha szeretnél a jövőben akár szerkesztővé válni.