A böngésződ nem támogatja JavaScriptet!

Magyarországom.hu

Legfiatalabb portálunk, mely gyorsan beváltotta a hozzá fűzött reményinket. Magas szintű keresőoptimalizálásnak és a közösségi média aktivitásnak köszönhetően rövid időn belül több százezres oldalletöltést értünk el.

 

Újságíróink a legérdekesebb információkat, híreket, érdekességeket gyűjtik össze az egész ország területéről. Portálunk egyetlen párthoz sem kapcsolható és a jövőben is meg fogjuk őrizni függetlenségünket. A hazai hírek mellett többek között olyan népszerű témákkal is foglalkozunk, mint a sport, gasztronómia, technológia, utazás.

Tovább a weboldalra

 

Kapcsolódó Facebook oldal megtekintéseÉrdeklődik? Üzenjen nekünk!

Hírek

Szakmai tartalom elhelyezése magas látogatottságú portálokon


Folyamatosan frissülő, értékes, magas látogatottságú portáljainkon lehetőséget biztosítunk az oldalak tematikájába illő, szakmai tartalmak publikálására.

Junior online újságíró állás


Azonnali kezdéssel online újságírót – hírszerkesztőt keresünk gödöllői irodánkba , rugalmas időbeosztásban, részben home office rendszerben teljes munkaidőben. 

Portálmenedzsert keresünk


Egy tucat online újságot üzemeltetünk, tovább bővülnénk, ezért keressük új munkatársainkat. Az eszközeink meg vannak, már csak te hiányzol, ha van tehetséged az íráshoz, van mondanivalód, jól fogalmazol, jól kommunikálsz a közösségi médiában, kreatív, lelkes és motivált vagy, ha szeretnél a jövőben akár szerkesztővé válni.