A böngésződ nem támogatja JavaScriptet!

Népbetegségek

A Népbetegségek.hu portál széles körben elterjedt mára, rengeteg emberhez eljutnak a különböző betegségekkel és gyógyításokkal kapcsolatos cikkeink. Az oldal létrehozásában szerepet játszottak online marketing tanácsadók és keresőoptimalizálással foglalkozó szakemberek. Enne is köszönhető, hogy a google találati listáján előkelő helyen szerepel a Népbetegségek.hu portál, rengeteg betegséggel és gyógyítással kapcsolatos szakszóra első helyen jön a portál. 

Tovább a weboldalra

 

 Érdeklődik? Üzenjen nekünk!

Hírek

Szakmai tartalom elhelyezése magas látogatottságú portálokon


Folyamatosan frissülő, értékes, magas látogatottságú portáljainkon lehetőséget biztosítunk az oldalak tematikájába illő, szakmai tartalmak publikálására.

Junior online újságíró állás


Azonnali kezdéssel online újságírót – hírszerkesztőt keresünk gödöllői irodánkba , rugalmas időbeosztásban, részben home office rendszerben teljes munkaidőben. 

Portálmenedzsert keresünk


Egy tucat online újságot üzemeltetünk, tovább bővülnénk, ezért keressük új munkatársainkat. Az eszközeink meg vannak, már csak te hiányzol, ha van tehetséged az íráshoz, van mondanivalód, jól fogalmazol, jól kommunikálsz a közösségi médiában, kreatív, lelkes és motivált vagy, ha szeretnél a jövőben akár szerkesztővé válni.