A böngésződ nem támogatja JavaScriptet!

Vitalzone

Az egészséges életmód portálja segít a fogyni, karcsúsodni, egészséges életmódot élni vágyóknak.
 
A vitalzone 2008-ban jött létre tapasztalt online marketing tanácsadók és személyi trénerek munkájára alapozva.  Az oldal célja, hogy segítsen látogatói számára megtalálni azt az utat, mely a mozgás - táplálkozás - regeneráció - önismeret egységére épülve teremti meg az egészséges életmód alapjait.

Tovább a weboldalra

Kapcsolódó Facebook oldal

 

Kiknek szól a Vitalzone?

A vitalzone.hu-t azoknak hoztuk létre akik elégedetlenek testükkel, életmódjukkal és többre vágynak. Az oldalt havonta több, mint 200.000 fogyni vágyó, egészséges életmódra törekvő keresi fel. Segítséget nyújtunk a kívánt testalak elérésben képzett személyi edzőink segítségével online tanácsadás formájában is. Látogatóink 18-45 év körüli túlsúlyos, fogyni vágyó emberek, túlnyomó többségben nők.

Küldetésünk

Célunk széleskörű információ és szolgáltatásnyújtás, mellyel megadhatjuk látogatóinknak a lehetőséget, hogy akár saját maguk, vagy képzett szakemberek segítségével a kellő ismeretek birtokában elérjék a kívánt testsúlyt, alakot, megteremtsék az egészséges életmód alapjait. A kezdeti keresőoptimalizálás megfelelő alapot adott a portálnak ahhoz, hogy a keresőkben az idő múlásával egyre jobb és jobb helyet érjen el.  A keresőmotorok figyelmét folyamatosan fent kell tartani, illetve a keresőpozíciókat tovább kell javítani. 

 Érdeklődik? Üzenjen nekünk!

Hírek

Szakmai tartalom elhelyezése magas látogatottságú portálokon


Folyamatosan frissülő, értékes, magas látogatottságú portáljainkon lehetőséget biztosítunk az oldalak tematikájába illő, szakmai tartalmak publikálására.

Junior online újságíró állás


Azonnali kezdéssel online újságírót – hírszerkesztőt keresünk gödöllői irodánkba , rugalmas időbeosztásban, részben home office rendszerben teljes munkaidőben. 

Portálmenedzsert keresünk


Egy tucat online újságot üzemeltetünk, tovább bővülnénk, ezért keressük új munkatársainkat. Az eszközeink meg vannak, már csak te hiányzol, ha van tehetséged az íráshoz, van mondanivalód, jól fogalmazol, jól kommunikálsz a közösségi médiában, kreatív, lelkes és motivált vagy, ha szeretnél a jövőben akár szerkesztővé válni.